Info-avond diabetes

Vanaf 01 mei 2018 werd het zorgsysteem van de diabetes type 2 aangepast.  Wist je dat elke diabeet recht heeft op één of andere vorm van begeleiding? Het is belangrijk dat je als diabeet je rechten kent, zo kan je ze bespreekbaar maken bij je huisarts. Kristien Reynders, diabeteseducator in het Mariaziekenhuis…Info-avond diabetes

18-11-2018 19:10 – Ingezonden door Redactie

Vanaf 01 mei 2018 werd het zorgsysteem van de diabetes type 2 aangepast.  Wist je dat elke diabeet recht heeft op één of andere vorm van begeleiding? Het is belangrijk dat je als diabeet je rechten kent, zo kan je ze bespreekbaar maken bij je huisarts. Kristien Reynders, diabeteseducator in het Mariaziekenhuis zal de nieuwe reglementering rond zorgtrajecten en rechten voor diabetes type 2, uit de doeken doen. Iedereen is dan ook van harte welkom in het Mariaziekenhuis te Overpelt op 27 november 2018 om 20.00 uur.  Inkom en parking gratis, verplicht gebruik van consumptie. Info: Yvette Vanbuel, tel. 0032 479 681116.

Powered by Blog Grabber