Infoavond De Schakel

BUDEL-DORPLEIN – Dinsdag 12 maart waren alle vrijwilligers van de Schakel in Dorplein uitgenodigd om terug te kijken op de afgelopen twee maanden maar nog meer om samen eens  na te denken over hoe nu verder.Infoavond De Schakel

01-04-2019 11:31 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-DORPLEIN – Dinsdag 12 maart waren alle vrijwilligers van de Schakel in Dorplein uitgenodigd om terug te kijken op de afgelopen twee maanden maar nog meer om samen eens  na te denken over hoe nu verder. De afgelopen maanden hebben deze vrijwilligers De Schakel draaiende weten te houden.De avond werd geopend door de nieuwe voorzitter van De Schakel, Rob Meurkens. Hij heeft het nieuwe bestuur voorgesteld bestaande uit Wimke Houthuijzen, lise Cuppens, Henk Hoeben en Christ Dirks. De nieuwe voorzitter gaf uitleg over de visie van het nieuwe bestuur van De Schakel: een plek creëren waar mensen elkaar kunnen treffen, jong en oud. Waar we met de kracht van vrijwilligers een draagvlak kunnen creëren  om dit alles ook zo mogelijk te maken. Om er samen te staan voor ons dorp en haar bewoners. Hierna werd het woord gegeven aan Mariette Claessens. Zij, als sociaal makelaar, had de avond samen met Wimke Houthuijzen en Inge Dubbeld voorbereid. Samen hadden zij verschillende stellingen bedacht waarmee de groep vrijwilliger in kleinere groepen konden discussiëren en brainstormen over wat zij denken dat goed zou zijn voor de Schakel en niet te vergeten voor de gemeenschap van Dorplein. Er zijn verschillende goede discussies gevoerd en hele goede ideeën naar boven gekomen. Op het einde van de avond werd er nog even teruggekeken naar deze avond, vrijwilligers waren enthousiast , hebben elkaar leren kennen en zijn gehoord. De organisatie van deze avond gaat alle uitkomsten van de stellingen nu bij elkaar zetten in een verslag. De uitkomsten worden later deze maand gedeeld met de vrijwilligers en het bestuur van de Schakel die hier dan verder mee zal gaan. Ook hebben alle vrijwilligers een bedankje gekregen voor hun inzet van de afgelopen maanden en van deze avond. Want “samen blazen we er nieuw leven in”.

Powered by Blog Grabber