Informatiebijeenkomst voor ondernemers over BIVAK

Met ingang van schooljaar 2019 – 2020 start het BRAVO College in Budel met een zesjarige techniekopleiding (LTS 2.0). Speciaal voor lokale ondernemers is er op donderdag 21 maart een informatiebijeenkomst hierover bij Partycentrum Proost in Budel.Informatiebijeenkomst voor ondernemers over BIVAK

17-03-2019 14:00 – Ingezonden door Redactie

Met ingang van schooljaar 2019 – 2020 start het BRAVO College in Budel met een zesjarige techniekopleiding (LTS 2.0). Speciaal voor lokale ondernemers is er op donderdag 21 maart een informatiebijeenkomst hierover bij Partycentrum Proost in Budel. Tijdens deze bijeenkomst over BIVAK (BRAVO College voor Innovatief Vakmanschap) wordt onder meer aangegeven op welke manier het bedrijfsleven kan bijdrage aan deze nieuwe vorm van techniekonderwijs. BIVAK is tot stand gekomen door het BRAVO College in samenwerking met Stichting Vocaal, Kr8tig, Ondernemerscontact Cranendonck en de gemeente Cranendonck. Aanvang: 18.00 uur met koffie/thee en een broodje.?Locatie: Partycentrum Proost, Deken van Baarstraat 3 in Budel. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst door uiterlijk 18 maart een mailbericht te sturen aan  [email protected] onder vermelding van “Deelname informatiebijeenkomst BIVAK 21 maart 2019’. Graag uw naam en organisatie vermelden bij de aanmelding.

Powered by Blog Grabber