Informatiebijeenkomst Vrijwilligersverzekering

Op maandag 17 september van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de Vrijwilligerscentrale Cranendonck een informatiebijeenkomst over de gemeentelijke vrijwilligersverzekering in de Raadszaal van de gemeente Cranendonck.Informatiebijeenkomst Vrijwilligersverzekering

16-09-2018 21:43 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 17 september van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de Vrijwilligerscentrale Cranendonck een informatiebijeenkomst over de gemeentelijke vrijwilligersverzekering in de Raadszaal van de gemeente Cranendonck.

Als u vrijwilligerswerk doet, bent u in de gemeente Cranendonck goed verzekerd omdat de gemeente een vrijwilligersverzekering heeft afgesloten bij Vrijwilligersnet Nederland. De gemeente Cranendonck biedt deze verzekering gratis aan en iedere vrijwilliger valt automatisch onder deze verzekering.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Wouter Smith van Vrijwilligersnet Nederland. En de bijeenkomst is bestemd voor alle vrijwilligersorganisaties in Cranendonck.

Dus wilt u graag meer informatie over de gemeentelijke Vrijwilligersverzekering? Meld u aan via de website www.cursushuys.nl en dan zien we u graag op maandag 17 september in het gemeentehuis Cranendonck. Aanmelden kan tot en met 12 september. Deelnemers ontvangen een bevestiging. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Vanwege de ruimte kunnen er maximaal twee vrijwilligers per organisatie deelnemen.

Voor meer informatie kijk op www.cursushuys.nl of www.goedbezigcranendonck.nu. Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. Telefoonnummer 0031 495-592557.

Powered by Blog Grabber