Inloopavond Verkeer Budel Schoot

BUDEL-SCHOOT – De gemeente Cranendonck heeft in overleg met aanwonende van de Heuvel, Klein Schoot en de Parallelweg de situatie ten aanzien van de verkeerssituatie in deze straten besproken.Inloopavond Verkeer Budel Schoot

25-03-2019 14:12 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-SCHOOT – De gemeente Cranendonck heeft in overleg met aanwonende van de Heuvel, Klein Schoot en de Parallelweg de situatie ten aanzien van de verkeerssituatie in deze straten besproken.  We hebben gezamenlijk gekeken naar de verkeersbewegingen, de snelheid en de veiligheid. Hieruit is een ontwerp gekomen dat we aan u willen voorleggen. U bent van harte welkom om het ontwerp in te zien op dinsdag 26 maart tussen 18.30 en 20.00 uur in de Maarheeze Zaal in het gemeentehuis in Budel.

Powered by Blog Grabber