Iris mode voor vrouwen

In het centrum van Valkenswaard, aan de doorlopende weg richting Eindhoven, vind je een eigenzinnige boetiek: Iris, mode voor vrouwen. Wie hier binnen wandelt heeft een grote kans om van top tot teen gestyled, helemaal gelukkig weer naar buiten te gaanIris mode voor vrouwen

24-02-2019 08:00 – Ingezonden door Redactie

In het centrum van Valkenswaard, aan de doorlopende weg richting Eindhoven, vind je een eigenzinnige boetiek: Iris, mode voor vrouwen. Wie hier binnen wandelt heeft een grote kans om van top tot teen gestyled, helemaal gelukkig weer naar buiten te gaan.
Eigenaresse Iris Sierevogel is het gezicht van de winkel, met haar stoere vrouwelijke stijl en kenmerkende grijze kapsel. Het modemeisje van weleer is uitgegroeid tot een stijlicoon in Valkenswaard en ver daarbuiten, die van haar grootste hobby haar werk heeft weten te maken.
Naast een voor de hand liggende carrière in het bankwezen, waar vader bankdirecteur was,  bleef het lopen van modeshows en dansen een passie. De modewereld bleek een sterkere aantrekkingskracht te hebben dan de financiële wereld en in 2004 volgde ze dus haar hart en begon ze als verkoopmedewerkster bij Opaal Mode, een winkel die op hetzelfde adres gezeteld was als haar huidige boetiek.
In 2007 deed zich de unieke kans voor om de boetiek over te nemen om in februari 2015 de volgende stap te maken, het was tijd voor “Iris, mode voor vrouwen”. Een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling maar dezelfde vertrouwde en merken. Bij Iris staat het shoppen als beleving centraal, elke klant wordt warm onthaald, met natuurlijk een heerlijk kopje koffie en er wordt vooral zeer goed naar de klant geluisterd. De klant wordt geholpen met het uitzoeken van een outfit, volledig naar eigen smaak en waar zij zich comfortabel in voelt. Daar komt de kracht van Iris naar boven, want met haar 23 merken, zorgvuldig ingekocht op stijl en kleur kan zij een unieke combinatie vinden, waar de klant misschien niet aan gedacht had in eerste instantie, maar waar zij zich volledig uniek en zelfzeker in voelt.
Speels, eigenwijs, stoer, chic, verleidelijk en vooral vrouwelijk zijn de trefwoorden voor haar collectie.
Merken als 0039 Italy, Antik Batik, Closed, Dante6, Des Petits Hauts, Goldhawk, Janice, J Brand, Knit-ted, Lona Mila, MAC, By Malene Birger, Maliparmi, Marella, Nathalie Vleeschouwer, No Mansland, Notes du Nord, Ottod’ame, Penny Black, See U Soon, Suite 22, Sunoco en Tara Jarmon sieren de winkel.
Dit seizoen voert zij voor het eerst ook het eigenzinnige Franse label Antik Batik, waarmee zij samen met Des petit Hauts, Maliparmi, Marella, Janice en Closed de enige in de nabije omgeving is waar deze merken te koop zijn.
Een winkel als Iris heeft veel meer te bieden dan kil online winkelen, want een vrouw wil graag aangenaam verrast worden en kleding passen en voelen. Bovendien zorgt Iris ervoor dat je met een complete nieuwe garderobe de deur uit kunt gaan, omdat zij in haar boetiek ook bijpassende accessoires, handtassen en exclusieve bijpassende schoenen van al haar merken verkoopt.
Dat velen haar aanpak en concept waarderen vertaalt zich naar opdrachten en klanten uit het hele land. Zo heeft zij laatst een film mogen sponsoren en de bekende actrice Monic Hendrikx mogen kleden. Via haar Instagram-account hebben ook klanten uit het noorden van Nederland nu de weg naar Iris gevonden en is ze nu ook styliste voor bladen en enkele beroemdheden.
Wil je graag een keer kennismaken met Iris, dan zijn er 20 en 27 maart modeshows in haar boetiek, deze zijn echter alleen op inschrijving en al bijna volgeboekt, maar op koopzondag 31 maart is iedereen welkom voor een modeshow. Je kan Iris ook volgen via haar fashionblog, want elke dag plaatst ze foto’s van de nieuwe collectie en combinaties daarmee, die je kan zien via www.instagram.com/iris.mode en/of www.facebook.com/irismodevoorvrouwen.
Surf voor meer info ook eens naar de website http://www.iris-mode.nl/

Openingstijden;
Maandag van 13 tot 17 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10 tot 18 uur
zaterdag van 10 tot 17 uur
En op afspraak.

Eindhovenseweg 56b
5554 AD Valkenswaard
0031-402030579

Powered by Blog Grabber