Jaarlijkse wandeldag voor KVLV Achel-Centrum

De dames van KVLV Achel-Centrum trokken voor hun jaarlijkse wandeldag naar Reppel. Aan de Watermolen vertrokken ze voor een tocht van 19 km naar Meeuwen en door de prachtige natuur van de vallei van de…Jaarlijkse wandeldag voor KVLV Achel-Centrum

12-04-2019 12:00 – Ingezonden door Redactie

De dames van KVLV Achel-Centrum trokken voor hun jaarlijkse wandeldag naar Reppel. Aan de Watermolen vertrokken ze voor een tocht van 19 km naar Meeuwen en door de prachtige natuur van de vallei van de A-beek. Onderweg werden ze door de mannen van enkele dames verrast met koffie en gebak. Die hadden daarvoor zelfs een heus terras op gezet. En de regen… die viel gewoon terwijl ze ’s middags zaten te lunchen. Het werd een zalige dag, een heel mooie wandeling met een fijne groep. Met dank aan de organisatie.

Powered by Blog Grabber