Jan van Tulden verlaat de gemeenteraad

Op 1 december aanstaande zal Jan van Tulden toetreden tot het bestuur van de Zorgadviesraad (ZAR) van Cranendonck. De ZAR is een onafhankelijk adviesorgaan dat adviseert aan de gemeente en het college…Jan van Tulden verlaat de gemeenteraad

29-11-2018 15:00 – Ingezonden door Redactie

Op 1 december aanstaande zal Jan van Tulden toetreden tot het bestuur van de Zorgadviesraad (ZAR) van Cranendonck. De ZAR is een onafhankelijk adviesorgaan dat adviseert aan de gemeente en het college van B&W over alle aspecten die vallen binnen de Wmo, Jeugdzorg en Werk en Inkomen. Met de toetreding tot de ZAR verlaat Jan van Tulden tevens het gemeentebestuur. Jan geeft aan: “De zorgadviesraad is een onafhankelijk orgaan en hier past geen combinatie met een politieke functie, zoals mijn raadslidmaatschap namens Cranendonck Actief!. Daarnaast ligt mijn hart nog steeds bij ‘de zorg’. Ik kan er nog meer inhoudelijk mee bezig zijn en tevens kijken wat er in de praktijk gebeurt met en voor onze (kwetsbare) inwoners. Daarnaast: Ik ben deze maand 65 jaar geworden en de partij is toe aan vernieuwing, ook dat speelde mee in het besluit tot deze stap”. Koen van Laarhoven wordt zijn opvolger binnen Cranendonck Actief! Jan: “Koen is een goede opvolger, waarvan ik zeker ben dat hij diegenen die op mij hebben gestemd afgelopen maart in de toekomst perfect zal vertegenwoordigen in de gemeenteraad.” Koen: “Dat Jan kiest voor deze functie zegt veel over zijn passie voor de zorg. De afgelopen jaren heeft hij als wethouder het zorgdomein, in een ontzettend moeilijke periode, met zijn kennis en kunde, maar ook met zijn hart bestuurd. Met het vertrek van Jan verliezen we bijna 30 jaar aan bestuurservaring. Zelf heb ik 4 jaar ervaring als raadslid (periode 2014-2018) en ik ga met volledige inzet verder aan de slag. Voor onze inwoners!”

Jan en Koen, succes!
Bestuur en Fractie Cranendonck Actief!

Powered by Blog Grabber