Jet van Nieuwkerk 7 november in Bibliocenter Weert

Eetjournalist Jet van Nieuwkerk (1989) schrijft over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants, gezond en sportief zijn. Ze presenteerde het programma Foodmakers op RTL4 en maakte voor de…Jet van Nieuwkerk 7 november in Bibliocenter Weert

30-10-2018 13:45 – Ingezonden door Redactie – Foto Dana van Leeuwen

Eetjournalist Jet van Nieuwkerk (1989) schrijft over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants, gezond en sportief zijn. Ze presenteerde het programma Foodmakers op RTL4 en maakte voor de NPO de documentaire Niet Gezond Meer. Ze is ook ervaringsdeskundige, want ze kampte zelf met een eetstoornis. Haar lifestyle  nu: gezond, maar niet té. En dat komt terug in haar boeken.
Wat zijn haar adviezen? Hoe heeft ze haar eetstoornis overwonnen? In gesprek met Riya Geboers, p.r. medewerker Bibliocenter op 7 november 19.30 uur bij Bibliocenter Weert. Toegang € 10,- leden en € 15,- niet-leden. Aanmelden via www.bibliocenter.nl. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert.
Als er iets is waar veel mensen zich nu mee bezig houden dan is het wel voeding. “Wat is gezond? Wat eet je wel, wat eet je niet? Wat is verantwoord?” Jet van Nieuwkerk houdt van bewust leven en goed eten. Dat betekent de balans vinden, want dan ben je volgens Jet op je gelukkigst. En ja…ze is de dochter van Mathijs van Nieuwkerk. Kijk voor meer informatie op haar website of op Instagram.
Nederland Leest
Voeding is het thema van Nederland Leest in november. Voeding staat de hele maand centraal in de programmering van Bibliocenter met een wekelijkse food-activiteit. Bibliotheekleden krijgen het boek cadeau ‘Je bent wat je leest’. Verkrijgbaar vanaf 1 november zolang de voorraad strekt. Verder in november Joël Broekaert, eigenzinnige professional over voeding op 14 november, proeverij van theeplantage het Zuyderblad door theesommelier Linda Cebrian-Rampen op 22 november en de grandioze eetfilm Babette’s Feast op 10 november. Extraatje voor kids: de Kinder CupCake Middag woensdag 7 november.  Wees er snel bij, want vol is vol. De activiteiten zijn in de bibliotheek Weert, Wilhelminasingel 250.

Powered by Blog Grabber