Jeu de Boulesclub De Hoortgalm: Nieuwe leden welkom!!

BUDEL-DORPLEIN – Nu het voorjaar weer begonnen is is er ook weer volop drukte op de banen van jeu de boules club De Hoortgalm uit Budel-Dorplein, op de prachtige lokatie van Boszicht.Jeu de Boulesclub De Hoortgalm: Nieuwe leden welkom!!

26-03-2019 14:58 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-DORPLEIN – Nu het voorjaar weer begonnen is is er ook weer volop drukte op de banen van jeu de boules club De Hoortgalm uit Budel-Dorplein, op de prachtige lokatie van Boszicht. De banen liggen er prima bij en vanaf half maart wordt er weer elke dinsdag gebouled. Soms is er op dinsdagavond (of op donderdag) een wedstrijd, uit of thuis, tegen verenigingen uit de omgeving in de zgn. Dorpencompetitie, waar de meeste leden aan deelnemen. Maar op de andere dinsdagen is er een (ont)spannende eigen competitie of oefenavond. Voor de eigen competitie worden leden door de computer in tweetallen (doublettes) ingedeeld en spelen dan onderling 3 wedstrijden, waaruit elke avond een winnend koppel te voorschijn komt. Aan het einde van het seizoen is er dan een clubkampioen. Het mooie van het systeem is dat sterke en zwakke spelers willekeurig aan elkaar gekoppeld worden, zodat de kansen per clubavond wisselen en je iedereen snel leert kennen. Bovendien: al wordt er serieus gespeeld, het spelplezier staat altijd voorop. Twee keer per jaar organiseert de club een groot toernooi met deelnemers uit de hele regio, dit jaar op 31 maart en 22 september 2019. Onze leden kunnen bovendien deelnemen aan toernooien in de regio. De club heeft een enthousiaste groep enthousiaste leden, die vaak al jarenlang lid zijn.
Om het ledenbestand aan te vullen en te vernieuwen (met oud én jong bloed) nodigen wij aspirantleden uit om eens op een dinsdagavond te komen kijken en hopen we al mee te spelen. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur, dus het is fijn om zo’n 10 minuten eerder  aanwezig te zijn. Je kunt gewoon een paar avonden meespelen, al je vragen stellen en, als het klikt, lid worden. De wedstrijden zijn meestal zo rond 21.30 uur afgelopen, maar er is natuurlijk altijd tijd voor een drankje. Er zijn genoeg boulesballen op voorraad, dus je hoeft zeker in het begin nog helemaal geen kosten te maken.

Powered by Blog Grabber