Jeugdclubs Budel goede doel voor Gloaze Kooi 2018

Het is inmiddels een traditie in Budel; de Gloaze Kooi. De drie dagen ná kerst sluiten 2 lokale dj’s zich voor 55 uur lang op om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Het goede doel dit…Jeugdclubs Budel goede doel voor Gloaze Kooi 2018

28-12-2018 11:12 – Ingezonden door Redactie

Het is inmiddels een traditie in Budel; de Gloaze Kooi. De drie dagen ná kerst sluiten 2 lokale dj’s zich voor 55 uur lang op om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Het goede doel dit jaar is; Jeugdclubs Budel. Met het geld dat wordt opgehaald willen zij een nieuwe speelheuvel maken voor de kinderen. Om aan dit geld te komen worden er verschillende kinderactiviteiten georganiseerd door Jeugdclubs Budel.

Zo wordt op donderdag 27 december gestart met de kinderbingo om 15.00 uur. Voor twee euro koop je een bingokaartje en daarmee zijn mooie prijzen te winnen. Op vrijdag 28 december is er vanaf 14.00 uur een spellenmiddag voor kinderen, deelname kost drie euro. Op zaterdagochtend 29 december beginnen we om 09.30 uur met het kinderontbijt. Voor vijf euro krijg je een heerlijk ontbijt, speciaal samengesteld voor kinderen. Wil je graag de show stelen tijdens deze dagen? Geef je dan op voor de ‘GloazeKooi got talent show’. Hier mag je je mooiste dansje, liedje of act laten zien voor een echte jury. Opgeven voor de talentenshow en het ontbijt kan via gloazekooi2018@gmail.com Al het deelnamegeld voor de kinderactiviteiten gaat ook rechtstreeks naar de Gloaze Kooi en uiteindelijk dus naar de kinderen van Jeugdclubs Budel. Zij hopen er samen met alle kinderen van Cranendonck en omstreken een mooi feestje van te maken op 27,28 en 29 december. Graag tot dan!

Powered by Blog Grabber