Jeugdclubs Budel presenteren Jeugdprinsenpaar Buulder Buk

Ook dit jaar weer zullen de Jeugdclubs Budel het jeugdprinsenpaar verzorgen voor de Buulder Buk. Al vanaf 1984 is dit bij de leiding van de Jeugdclubs in goede handen.Jeugdclubs Budel presenteren Jeugdprinsenpaar Buulder Buk

15-12-2018 14:16 – Ingezonden door redactie

Ook dit jaar weer zullen de Jeugdclubs Budel het jeugdprinsenpaar verzorgen voor de Buulder Buk. Al vanaf 1984 is dit bij de leiding van de Jeugdclubs in goede handen. En sommige van de voormalig jeugdprinsen en jeugdprinsessen zijn nu zelfs actief als leiding bij deze actieve club. De bekendmaking van het nieuwe Jeugdprinsenpaar van Buul zal gebeuren tijdens het carnavalsbal op vrijdag 14 december van 19.00 tot 21.00 uur in de Blokhut op de Berg. Alle leden van Jeugdclubs zijn hierbij van harte welkom, en de leden van de club die in groep 8 zitten mogen (maximaal 3) vriendjes of vriendinnetjes uit Budel uitnodigen om ook op deze avond aanwezig te zijn. Natuurlijk is het de bedoeling dat je verkleed komt! De leukst verklede jongen en meisje worden beloond met een leuke prijs!
Let op: (spuit)confetti en partypoppers zijn niet toegestaan!
Natuurlijk zal ook Prins Frank III van de Buulder Buk aanwezig zijn om afscheid te nemen van zijn jeugdige collega’s Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Floor. Natuurlijk zijn ze bij de Buulder Buk ook heel erg benieuwd naar het Jeugdprinsenpaar dat in 2019 carnaval in Buul voor de Jeugd zal aanvoeren. Voor meer informatie kun je kijken op www.jeugdclubsbudel.nl of www.Buulderbuk.nl of ga naar onze Facebookpagina’s

Powered by Blog Grabber