Jeugdprinsenbal Leende

Op zondag 16 december werd in Blaospaleis De Meent het jaarlijkse Jeugdprinsenbal van Carnavalsvereniging De Lindse Blaos gehouden. Dit jaar is de organisatie van het Jeugdcarnaval in handen van tennisclub…Jeugdprinsenbal Leende

26-12-2018 12:24 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 16 december werd in Blaospaleis De Meent het jaarlijkse Jeugdprinsenbal van Carnavalsvereniging De Lindse Blaos gehouden. Dit jaar is de organisatie van het Jeugdcarnaval in handen van tennisclub TCL, die het stokje heeft overgenomen van DOSL. De jeugdraad wordt daarbij nog aangevuld met kinderen uit groep 7 die in Leende wonen.

Rond de klok van drie uur was de tijd gekomen om afscheid te nemen van Jeugdprins Ruben, Jeugdprinses Linda en Jeugdadjudant Alexander en hun Jeugdraad van Elf. En van voetbalvereniging DOSL, als organisator van het jeugdcarnaval in Blaosdonk. Een uurtje later stonden de nieuwe hoogheden met hun gevolg te trappelen om aan te treden en het grote geheim te onthullen. Na een leuke, mooie en gevarieerde act kwamen tenslotte Jeugdprins Jesse (de Kort), Jeugdprinses Rosanne (Bax) en Jeugdadjudant Sebastiaan (Weijmans) als nieuwe heersers tevoorschijn, aangevuld met hun Jeugdraad van Elf. Zij gaan dit jaar carnavallen met als leus: “Met een smash en een lob, zetten wij Blaosdonk op zijn kop!”. Als de ambiance en opkomst van dit Jeugdprinsenbal een voorteken zijn voor de rest van het seizoen, dan gaat dat laatste zeker lukken!

Powered by Blog Grabber