Jeugdprinsenpaar Buulder Buk

Onder deze leus zullen Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara ervoor gaan zorgen dat carnaval 2019 fantastisch wordt voor de Budelse jeugd. Jeugdprins Niek is 12 jaar en zoon van Adry en Patricia Vos en…Jeugdprinsenpaar Buulder Buk

23-12-2018 18:07 – Ingezonden door Redactie – Foto Bart Lijten

Onder deze leus zullen Jeugdprins Niek en Jeugdprinses Yara ervoor gaan zorgen dat carnaval 2019 fantastisch wordt voor de Budelse jeugd. Jeugdprins Niek is 12 jaar en zoon van Adry en Patricia Vos en heeft ook nog een zusje Linn. Samen zetten ze de Molenstraat op zijn kop! Carnaval zit bij deze jeugdprins in het bloed, hij doet al jaren met zijn vriendjes mee met de schooloptocht van de Triolier. Aan zijn zijde Jeugdprinses Yara, 12 jaar oud en dochter van Martien en Shanthi Linders. Yara heeft ook nog een grote broer Sem. Hun prinselijk paleis staat aan de carnavalsstraat bij uitstek: de Karel V laan waar Jeugdprinses Yara geldt in de straat als opvolgster van Jeugdprins Tim het vorige jaar. Als lid van de raad van 12 heeft ze al eens mogen meeproeven, dus hoefde zij ook geen moment te twijfelen toen ze gevraagd werd. Samen kunnen ze de boel op stelten zetten, want beiden zitten in groep 8 van OBS De Triolier, waar ze door juf Joyce en juf Pascalle klaargestoomd worden om naar het voortgezet onderwijs te gaan. Ons jeugdprinsenpaar gaat er samen met hun jeugdraad van 12 een topseizoen van maken onder de leus: Allebei van de Triolier, dat belooft veel plezier! Voor meer informatie kun je kijken op www.jeugdclubsbudel.nl of www.Buulderbuk.nl of ga naar onze Facebookpagina’s.

Powered by Blog Grabber