Jeugdvoorstelling Activiteitenkommissie De Smeltkroes

Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes jeugd te Maarheeze organiseert op donderdag 3 januari om 14.00 uur haar derde voorstelling van dit seizoen. Voor slechts €4kunnen kinderen vanaf 3 jaar genieten van de betoverende Kerstvoorstelling van Irene Laros: De Vis op het Droge.Jeugdvoorstelling Activiteitenkommissie De Smeltkroes

20-12-2018 10:33 – Ingezonden door Redactie

Op de avond vóór het Grote-Vrolijke-Vissen-Feest komt er een gevaarlijke vis, de zeeduivel.
Hij is helaas niet in een goede bui en trekt de stop uit de zee. Wanneer de vrolijke vissen de volgende ochtend ontdekken dat al het water uit de zee is verdwenen, nemen ze de benen. Gelukkig trekt één van de vissen zijn stoute schoenen aan en gaat op zoek naar de stop.  Met zijn zeppelin vliegt hij al zoekend de hele wereld rond. Maar dan komt de zeeduivel terug en de moed zakt iedereen in de schoenen. Totdat er ineens een idee uit de lucht valt… Een mooi poppentheater, waarin draadpoppen de kinderen in contact brengen met een betoverende wereld, die ze zich jaren later nog kunnen herinneren. Aan de kassa zijn ook al kaartjes te koop voor de voorstelling op zondag 17 maart om 11.00 uur. Dit is een leuke goochelvoorstelling: De Magische Wereld van Tjikkoen d’Obika (4-12 jaar)  Wil je op de hoogte blijven van onze jeugdvoorstellingen; bekijk en like dan de facebookpagina.

Powered by Blog Grabber