Jongens 1 tafeltennisvereniging  Budilia kampioen

Het jongensteam van Budilia werd afgelopen zaterdag kampioen in de jeugd 2 klasse en promoveert naar de 1e klasse Het werd nog even spannend, want na een 1-3 voorsprong won Stiphout toch nog met 6-4 Nu…Jongens 1 tafeltennisvereniging  Budilia kampioen

14-12-2018 11:49 – Ingezonden door Redactie

Het jongensteam van Budilia werd afgelopen zaterdag kampioen in de jeugd 2 klasse en promoveert naar de 1e klasse Het werd nog even spannend, want na een 1-3 voorsprong won Stiphout toch nog met 6-4 Nu was het afwachten hoeveel punten mede- titelkandidaat Valkenswaard tegen JCV in Vught zou halen Na een 3-1 tussenstand was al duidelijk dat onze jongens niet meer achterhaald konden worden en de titel mee naar Budel ging Op de foto van links naar rechts Stef van Cranenbroek, Yannick Paredis en Niel Geelen
Team 1 kwam na de voorronde in de degradatiepoule van de hoofdklasse terecht In Maastricht werd met 6-4 verloren Thuis tegen GTTC Groesbeek en Cevelum uit Cuyk werd met respectievelijk 6-4 en 7-3 gewonnen Op zich goede resultaten, maar net niet genoeg, omdat Maastricht op een gelijk aantal punten eindigde en de onderlinge wedstrijd had gewonnen Gerard van de Kerkhof won 89% van zijn wedstrijden, Ries van der Steen 56% en Ben Laenen 44% Aleksandra van der Linden en Thijs van der Steen kwamen slechts een paar keer in actie In de 2e klasse speelde Edwin Paradis 67 % 3e Klasse: Jack Braeken en Gerard Neeskens 88% 5e Klasse: Jolanda Asveld 78% 6e Klasse: Harrie de Werdt 70% en in de 7e klasse:Agnes van der Steen 71%  Enkele teams speelden nog promotie/degradatie wedstrijden Team 5 degradeert naar de 5e klasse en team 7 en 9 blijven in de 6e en 7e klasse
Vermeldingswaardig zijn zeker nog enkele toernooiresultaten  Aleksandra van der Linden, kleindochter van voormalig burgemeester Boudrie, plaatste zich bij de 12 jeugdspeelsters van Nederland voor de jeugdmasters in Leiden Ze eindigde op een fraaie 6e plaats Onze parasporter Yannick Paradis werd in Weert 1e in zijn klasse en bij de NK 3e bij de jeugd
Na de clubkampioenschappen volgt op 18 december de kaartavond en op 4 januari het gezelligheidstoernooi  de Nacht van de Dubbels Voor info: TTV Budilianl

Powered by Blog Grabber