Jongeren organiseren voor tweede keer jeugddisco!

Na een zeer geslaagde eerste editie organiseert een aantal enthousiaste bezoekers van de HangOut, samen met het jongerenwerk van Punt Welzijn, op zaterdag 16 februari opnieuw een jeugddisco! Tijdens de vorige editie waren er meer dan 200 jongeren op de jeugddisco afgekomen.Jongeren organiseren voor tweede keer jeugddisco!

16-02-2019 11:14 – Ingezonden door Redactie

Na een zeer geslaagde eerste editie organiseert een aantal enthousiaste bezoekers van de HangOut, samen met het jongerenwerk van Punt Welzijn, op zaterdag 16 februari opnieuw een jeugddisco! Tijdens de vorige editie waren er meer dan 200 jongeren op de jeugddisco afgekomen. Een daverend succes volgens de jongeren. De jeugd geeft aan zeer tevreden te zijn met de vorige editie en wil hier graag een vervolg aan geven. Dit keer is er gekozen voor het thema: ‘Heartbeatzz’. Er is gekozen voor dit thema vanwege Valentijnsdag dat plaatsvindt in dezelfde week. Maar niet alleen organiseert de jeugd Heartbeatzz, ook zullen zij de avond zelf invullen. Twee jongeren hebben zich gemeld als DJ en ook de bar wordt bemand door deze jonge organisatoren, samen met de jongerenwerkers. De disco is voor de 10 t/m 14 jarige jeugd een mooie kans om nieuwe klasgenoten en andere leeftijdsgenoten te ontmoeten. Wanneer? Zaterdag 16 februari van 19:00 tot 22.00 uur. Bij voorkeur blijft iedereen tot 22.00 uur, zodat ouders/verzorgers weten wanneer het kind naar huis komt/opgehaald kan worden.  Speciaal voor jongeren die een HangOutCard hebben is het mogelijk om een half uur eerder binnen te komen. Door het grote succes van vorige keer, is er plek voor maximaal 250 jongeren, dus ben er op tijd bij! VOL=VOL. De HangOutCard is aan te vragen in de HangOut of via de Facebook pagina van Jongerenwerk Weert. De ouders zijn tijdens het feestje natuurlijk niet welkom. Waar? Jongerencentrum de HangOut; Vrakkerveld 2a, Boshoven. Leeftijd? 10 t/m 14 jaar. Entree? Gratis! Consumpties? Iedereen krijgt een welkomstdrankje. Extra consumpties kosten €1,-. In het jongerencentrum wordt uiteraard nooit alcoholische drank geschonken. Het jongerenwerk richt zich onder andere op talentontwikkeling, empowerment, ontmoeting en ontspanning. De HangOut is één van onze locaties hiervoor. Het jongerencentrum biedt namelijk ook door de weeks inlopen en activiteiten aan, specifiek gericht op jongeren in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Ouders zijn ook altijd welkom om een keer een kijkje te nemen bij de HangOut. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met het jongerenwerk via tel. 0031 495-697900.

Powered by Blog Grabber