Jordan Roy brengt spetterend eerbetoon aan George Michael in het Munttheater

Tijdens Cultureel Lint gaf Jordan Roy het Weerter publiek al een veelbelovend en succesvol voorproefje van zijn theatershow ‘Freedom’, die in het Munttheater te zien is op 28 december.Jordan Roy brengt spetterend eerbetoon aan George Michael in het Munttheater

26-12-2018 12:28 – Ingezonden door Redactie – Foto Natascha Verheij

Tijdens Cultureel Lint gaf Jordan Roy het Weerter publiek al een veelbelovend en succesvol voorproefje van zijn theatershow ‘Freedom’, die in het Munttheater te zien is op 28 december. `Freedom’ is een meesterlijk muzikaal eerbetoon aan George Michael, één van de meest kleurrijke en succesvolle popsterren uit de Britse muziekgeschiedenis. Niet alleen diens solowerk staat centraal, maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan Roy (bekend van The Voice of Holland) neemt zijn publiek mee in de gevarieerde muzikale wereld van de Engelse singer-songwriter. Samen met zijn eigen live-band en backing vocalisten pakt Jordan Roy flink uit en raakt hij het publiek met zijn unieke sound.
Te zien op vrijdag 28 december om 20:15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 28,50  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Maak kans op twee gratis kaarten voor deze voorstelling. Geef antwoord op de vraag ‘Hoe heet het eerste solo-album van George Michael?’ o.v.v. ‘prijsvraag Freedom – HAC’ en stuur deze naar pr@munttheater.nl. Kaarten en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa, telefoon 0031 495-513575.

Powered by Blog Grabber