Jorine’s theetuin open vanaf zondag 24 maart

BUDEL-DORPLEIN – Het lenteweer komt er weer aan! Pak de fiets eens of haal een wandelroute in Jorine’s Theetuin.Jorine’s theetuin open vanaf zondag 24 maart

24-03-2019 14:31 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-DORPLEIN – Het lenteweer komt er weer aan! Pak de fiets eens of haal een wandelroute in Jorine’s Theetuin. De theetuin behoort sinds 2018 tot de 10 mooiste verborgen theetuinen in Nederland. Sinds 2019 heeft de tuin een meer open karakter gekregen. U kijkt uit op de grote vijver met de kleurige koikarpers. Wie eens kennis wil maken met deze natuurlijke tuin in Budel-Dorplein is van harte welkom. De theetuin is geopend van dinsdag t/m donderdag van 13.00 t/m 17.00 uur.  Zaterdag en zondag: van 12.00 t/m 17.00 uur. (maandag en vrijdag gesloten of op afspraak). Het adres is Sepulchrestraat 166 in Budel-Dorplein. Meer info op www.jorinestheetuin.nl

Powered by Blog Grabber