Joris Linssen & Caramba met ‘Raak!’

VALKENSWAARD – Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering.Joris Linssen & Caramba met ‘Raak!’

03-04-2019 12:11 – Ingezonden door Redactie

VALKENSWAARD – Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK! Op donderdag 4 april staat Joris Linssen & Caramba met de muziekvoorstelling ‘RAAK!’ in Theater De Hofnar. Laat je verrassen door het enthousiasme van televisiepresentator en zanger Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang.

RAAK! is de zesde avondvullende theatervoorstelling van de Nederlandstalige band met Mexicaanse peper, Joris Linssen & Caramba. De band bestaat sinds 1999 en hun carrière begon met voorstelling  “Tranen van Geluk”. Zanger/tv-presentator Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo’s Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Kaarten reserveren voor ‘Joris Linssen & Caramba’  kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber