Jubileum Hilde Ubben: 12,5 jaar dirigent van B.G.K.

Afgelopen dinsdag 6 november, tijdens de repetitie van het Budels Gemengd Koor, heeft voorzitter Jo Heesakkers haar gehuldigd vanwege haar 12,5 jarig dirigentschap bij B.G.K.Jubileum Hilde Ubben: 12,5 jaar dirigent van B.G.K.

20-11-2018 11:12 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen dinsdag 6 november, tijdens de repetitie van het Budels Gemengd Koor, heeft voorzitter Jo Heesakkers haar gehuldigd vanwege haar 12,5 jarig dirigentschap bij B.G.K.  Jo prees de enorme inzet van Hilde, zowel in tijd als in energie. Al die jaren heeft zij zich gepresenteerd als “vakvrouw van kruin tot grote teen” zoals hij het uitdrukte. Door haar gedrevenheid en enthousiasme heeft ze B.G.K. daarmee ongetwijfeld naar een hoger plan getild. Als dank kreeg Hilde dan ook een prachtig boeket voor al die jaren van toewijding. Dat de liefde wederzijds is, bewijst het compliment van Hilde richting koor: “jullie voelen als mijn familie!” De familie B.G.K. hoopt dan ook dat Hilde nog lang aan het koor verbonden zal blijven en dat ze nog heel lang mogen genieten van samen zingen en muziek maken!

Powered by Blog Grabber