Jubileumconcert 20 jaar Noorderklanken

Dit werd op zaterdagavond gevierd in het Michielshof met een jubileumconcert. Het werd een muzikale tijdreis door 20 jaar koormuziek in Achel.  Uit zijn repertoire, van klassiek tot modern, van romantische…Jubileumconcert 20 jaar Noorderklanken

11-11-2018 11:57 – Ingezonden door Redactie

Dit werd op zaterdagavond gevierd in het Michielshof met een jubileumconcert. Het werd een muzikale tijdreis door 20 jaar koormuziek in Achel.  Uit zijn repertoire, van klassiek tot modern, van romantische liefdesliederen tot oude volksmuziek, van geestige odes aan het dierenrijk tot klassieke evergreens, bracht het koor een eigen selectie. Kortom, met de nodige afwisseling slaagde Noorderklanken er weer in om zijn trouwe en vaste publiek een prettige  muziekavond aan te bieden. Het spreekt vanzelf dat de avond feestelijk afgesloten werd bij een drankje met het ophalen van mooie herinneringen en sterke verhalen.

Powered by Blog Grabber