Kaartverkoop Zurrik Live van start!

Op dit moment is het SMG volop bezig met de voorbereidingen voor Zurrik Live 2019.Kaartverkoop Zurrik Live van start!

14-03-2019 15:48 – Ingezonden door Redactie

Op dit moment is het SMG volop bezig met de voorbereidingen voor Zurrik Live 2019. Dit spektakel zal plaatsvinden op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2019 in Gemeenschapshuis den Donck in Soerendonk. Het beloven 2 spetterende avonden te worden met veel variatie in zang, muziek en entertainment. Het SMG is uitgegroeid tot een bloeiend muzikaal gezelschap en daarom willen we voor de 3e keer aan het publiek van Soerendonk en omgeving, een mooie muzikale show laten zien.  Dit alles wordt, naast de leden van het SMG en Jeugd ZMG, mede mogelijk gemaakt door diverse zangers, zangeressen en ander muzikaal talent uit Soerendonk. Het programma is zo goed als rond. Verschillende artiesten staan te springen om op Zurrik Live hun talenten te tonen aan een breder publiek. Het zijn uiteenlopende artiesten met allemaal hun eigen stijl. Speciaal voor Zurrik Live is er een combo (Pieter Smeets, Peter van der Laak en Ad Adams) samengesteld om het orkest te ondersteunen. Ook zal dansgroep Unity Dance deelnemen aan Zurrik Live. De presentatie van de avond ligt in handen van onze presentatoren Frank Winters en Erjan Ras. Als laatste kunnen we nu al melden dat de band R.A.T.S.  er na het concert nog een geweldige feestavond van gaat maken.
De komende tijd worden alle artiesten en deelnemers aan Zurrik Live nog verder aan jullie voorgesteld via de weekbladen, Facebook en de website van het SMG.  Vanaf maandag 11 maart 2019 is de kaartverkoop gestart bij de verkooppunten. De kaarten kosten € 15,- per stuk voor zowel de zit- als staanplaatsen. In Soerendonk: Jaco’s Patatkraam en Mr. Piepers. In Budel: Kom us aan en Reisbureau Riks de Jong.  Zorg dat je erbij bent op 10 en 11 mei 2019!

Powered by Blog Grabber