Kabisa wint opnieuw award expert in talentontwikkeling 2018 – 2019

Softwarebedrijf Kabisa ontving onlangs de award en keurmerk als expert in talentontwikkeling waarbij Onderzoeksbureau SatisAction heeft beoordeeld bij welke werkgever een werknemer zichzelf als groeidiamant…Kabisa wint opnieuw award expert in talentontwikkeling 2018 – 2019

25-10-2018 08:17 – Ingezonden door Redactie

Softwarebedrijf Kabisa ontving onlangs de award en keurmerk als expert in talentontwikkeling waarbij Onderzoeksbureau SatisAction heeft beoordeeld bij welke werkgever een werknemer zichzelf als groeidiamant kan ontwikkelen. Kabisa heeft haar titel geprolongeerd en heeft net als vorig jaar de hoogst mogelijke positie behaald, de eerste plaats! Dit jaar waren er meerdere prijzen te winnen. Zowel op de overall rankingals de ict branche ranking behaalde Kabisa de hoogste mogelijk positie.

Onderzoeksbureau SatisAction voert jaarlijks met PWnet het beste werkgevers onderzoek uit, dit jaar met als naam: Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Enerzijds laat dit werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden, anderzijds biedt het potentiële werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei jij het snelst?’
Ralph Deguelle, directeur Kabisa: “Ik ben enorm trots dat Kabisa wederom de hoogste positie heeft behaald bij dit onderzoek. De award is een erkenning van onze cultuur en de aandacht die wij hebben voor onze mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor de menselijke maat en elkaar écht proberen te begrijpen, belangrijker is dan regels. Bij Kabisa hebben we ontdekt dat er een enorme kracht zit in structurele, oprechte, mensgerichte aandacht. Zonder regels als houvast móet je wel vanuit oprechte, authentieke aandacht met elkaar omgaan. In de praktijk is hier wel moed en uithoudingsvermogen voor nodig. Echte verbinding tussen elkaar met als doel elkaar te helpen ontwikkelen. Coaching is een belangrijk instrument hierbij. Dit stimuleert persoonlijke groei die op zijn beurt weer resulteert in voldoening. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten.”
Kabisa’s specialiteit is het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel. Kabisa heeft diepgaande kennis van- en ervaring met het opzetten en implementeren van complexe integratie concepten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste technologieën en methodieken. Kabisa is landelijk actief en is gevestigd in Weert, Eindhoven en Amsterdam.

Powered by Blog Grabber