Kadetten speelden tegen Pentagoon Kortessem

PELT – Op zondagmorgen stond de handbalmatch van de kadetten van Sporting Nelo tegen Pentagoon op het programma.Kadetten speelden tegen Pentagoon Kortessem

22-03-2019 12:33 – Ingezonden door Redactie

PELT – Op zondagmorgen stond de handbalmatch van de kadetten van Sporting Nelo tegen Pentagoon op het programma. Sporting nam de betere start en ging na 10′ naar een 5-2 voorsprong, Kortessem haakte aan tot 7-5, daarna denderde Sporting verder naar een 10-6 in 20′, en een ruststand van 18-11. De tweede helft eenzelfde beeld, Pentagoon probeerde verder, maar Sporting domineerde : 21-13 na 10′, 29-15 na 20′ en eindstand 32-18. Een verdedigend (en aanvallend) goede tweede helft dus. Nog even vermelden dat de (onterechte) rode kaart van Seppe, door tegenstander Ruben van tafel werd geveegd.
Dat heet dan fair-play! Chapeau! Proficiat aan beide ploegen!

Powered by Blog Grabber