Kamermuziek met celliste Mayke Rademakers en pianist Matthijs Verschoor

Mayke Rademakers is een veelgeprezen celliste met een internationale carrière. Samen met pianist Matthijs Verschoor speelt ze op zondagmiddag 9 december het prachtige laatromantische programma `By the…Kamermuziek met celliste Mayke Rademakers en pianist Matthijs Verschoor

10-12-2018 16:54 – Ingezonden door Redactie

Mayke Rademakers is een veelgeprezen celliste met een internationale carrière. Samen met pianist Matthijs Verschoor speelt ze op zondagmiddag 9 december het prachtige laatromantische programma `By the Sea’, met componisten van beide zijden van het Kanaal. De Britten Frank Bridge en Roger Quilter, en de Amsterdamse componiste en celliste Henriëtte Bosmans, van wie de Sonate voor cello en piano wordt gespeeld, en het tweede deel uit de `Trois Impressions’, getiteld `Nuit Calme’. Dit concert maakt deel uit van de serie kamermuziekconcerten `Muziekmatinee op zondag’. Ook dit seizoen verwelkomen we weer topmusici in de intieme concertzaal, die door musici wordt geroemd om zijn geweldige akoestiek. Voorafgaand aan elk concert verzorgt Gert Geluk een gratis inleiding. Na afloop staat er een theaterdrankje voor u klaar in onze foyer, waar u nog gezellig kunt napraten met de musici. Te zien op zondag 9 december om 12.00 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 15,50  incl. theaterdrankje. Voorafgaand aan het concert (om 11:15) is er een gratis inleiding. Hiervoor dient u apart te reserveren. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Powered by Blog Grabber