Kerst-Inn bij Klikkelstein  

Klikkelstein Kinderopvang heeft op zaterdag 22 december van 16.00 tot 19.00 uur haar jaarlijkse kerst-inn, een open dag in kerstsfeer.Kerst-Inn bij Klikkelstein  

17-12-2018 14:12 – Ingezonden door Redactie

Klikkelstein Kinderopvang heeft op zaterdag 22 december van 16.00 tot 19.00 uur haar jaarlijkse kerst-inn, een open dag in kerstsfeer. Tijdens deze middag kunt u een kijkje komen nemen op onze locatie. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze opvang en opvangmogelijkheden en u krijgt de mogelijkheid om alle groepen te bekijken en in gesprek te gaan met onze pedagogisch medewerkers. Op de groepen zijn de werkjes van de kinderen te bewonderen en zijn er verschillende activiteiten te doen. Op ons buitenterrein krijgt u tijdens deze kerst-inn de mogelijkheid om al geheel in de kerstsfeer te komen.

Powered by Blog Grabber