Kerst Inn Budel 2018

Mensen die eerste kerstdag liever niet alleen willen vieren, zijn van harte welkom bij de Kerst-Inn bij de Wielerbaan, Maarheezerweg 9, te Budel. Gezellig samen luisteren naar muziek, samen spelletjes doen, luisteren naar gedichten en natuurlijk samen genieten van een heerlijk kerstdiner. Zo wordt Kerstmis…Kerst Inn Budel 2018

19-11-2018 18:54 – Ingezonden door Redactie

Mensen die eerste kerstdag liever niet alleen willen vieren, zijn van harte welkom bij de Kerst-Inn bij de Wielerbaan, Maarheezerweg 9, te Budel. Gezellig samen luisteren naar muziek, samen spelletjes doen, luisteren naar gedichten en natuurlijk samen genieten van een heerlijk kerstdiner. Zo wordt Kerstmis voor iedereen een feest. Dit jaar wordt de Kerst-Inn voor de dertiende keer georganiseerd.
Vanaf 11.00 uur worden de gasten welkom geheten met koffie of thee en lekkernijen. Vanaf 12.00 uur tot 15.45 uur worden er allerlei gezellige spelletjes gedaan of gewoon gezellig gepraat. Tegelijkertijd vinden er optredens plaats met live muziek en zang.
Het vier gangen diner wordt geserveerd vanaf 16.00 uur. Tussendoor bestaat de mogelijkheid om een eigen gedicht of (kerst)verhaal voor te dragen. Als de organisatie tijdig op de hoogte wordt gebracht van eventuele dieetwensen, wordt hier rekening mee gehouden. Het dagvullende programma duurt tot 19.00 uur. Als u denkt “Dit is een leuk initiatief en dat wil ik graag sponsoren”, zijn wij hier erg blij mee. U kunt dan contact op nemen met Ben Kursten via telefoonnummer 0031 495-492798. Dankzij de financiële steun van diverse sponsors, waaronder Gemeente Cranendonck, H. Cornelius parochie en Bakkerij Rooymans, bedraagt ook dit jaar de eigen bijdrage € 25,00. Ieder jaar trekt de dag zo’n 40 mensen en voor de komende kerst-Inn hebben zich de eerste gegadigden al aangemeld. Mocht U graag willen komen en beschikt U niet over vervoer dan is dat geen enkel probleem. Laat dit dan bij het aanmelden weten en U wordt thuis opgehaald en weer teruggebracht. U kunt zich nog aanmelden tot 15 december a.s. via kerstinncranendonck@gmail.com of telefonisch bij Ben Kursten 0031 495-492798 of Anja van de Burgt 0495-840182. De eigen bijdrage ad. €25,00 per persoon dient U over te maken op rekeningnummer NL86RABO0179533576 t.a.v. B.G.M. Kursten, onder vermelding van Kerst-Inn 2018. Pas wanneer u heeft betaald, heeft u gereserveerd.
De organisatie hoopt deze dag weer veel gasten te mogen begroeten.

Powered by Blog Grabber