Kerst-Inn in Marishof

Op zondag 9 december is zorgcentrum Marishof in Maarheeze compleet in kerstsfeer gehuld. Dan vindt de jaarlijkse Kerst-Inn plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom!Kerst-Inn in Marishof

10-12-2018 15:53 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 9 december is zorgcentrum Marishof in Maarheeze compleet in kerstsfeer gehuld. Dan vindt de jaarlijkse Kerst-Inn plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom! Tijdens de Kerst-Inn kunnen bezoekers een kijkje nemen bij diverse kraampjes met kerstartikelen, kerststukjes, cadeauartikelen, sieraden, geurtjes, handwerk, felicitatiekaarten, speelgoed enzovoorts. “Er is van alles te zien en ook aan een lekker drankje en een hapje is gedacht. En dat allemaal in een gezellige kerstsfeer”, vertelt Karin Timmermans, medewerker welzijn in Marishof. “Leuk als mensen uit de buurt ook een kijkje komen nemen.” Het zorgcentrum, onderdeel van de Stichting Land van Horne, ligt aan ’t Hagelkruis 1a, in Maarheeze.

Powered by Blog Grabber