Kerst inn… Outside! bij de kerststal in Budel

De drukke decembermaand is in volle gang, Sinterklaas achter de rug en Kerstmis voor de deur. Deze periode zorgt ervoor dat iedereen het erg druk heeft en geen tijd heeft voor andere dingen. Allemaal gejaagd…Kerst inn… Outside! bij de kerststal in Budel

21-12-2018 11:14 – Ingezonden door Redactie

De drukke decembermaand is in volle gang, Sinterklaas achter de rug en Kerstmis voor de deur. Deze periode zorgt ervoor dat iedereen het erg druk heeft en geen tijd heeft voor andere dingen. Allemaal gejaagd om klaar te zijn voor de eindspurt van 2018. Veel mensen zijn druk met de voorbereidingen van kerstdiner, het kopen van cadeau’s voor hun geliefde en daardoor loopt iedereen elkaar voorbij.  Dus… tijd voor bezinning, saamhorigheid en even terug naar de basis. Daarom organiseert de Brasser op maandag 24 december, vanaf 20.00 uur een kerst inn, maar wel “outside”. Deze avond staat in het teken van gezellig samen zijn. Bij de kerststal op de Markt in Budel zal Autumn Leaves optreden. Dit akoestische duo, dat bestaat uit Nina de Werk en Sjoerd Patzer zullen deze avond opluisteren met vrolijke kerstmuziek en andere heerlijke ballades. De scouting van Budel zorgt voor warme haardvuren en de kerstgedachten zullen gedeeld worden. Onder het genot van een warme chocomel, glühwein of winterbiertje kunt u even de boel de boel laten en gezellig samen zijn. Mocht het weer het toelaten zullen we ons springkussen van stal halen, zodat ook aan de allerkleinsten gedacht wordt. De avond zal duren tot de klok van 23.00 uur. Iedereen is van harte welkom deze avond. En mocht er nog iemand een mooi kerstverhaal willen vertellen, dan mag dat ten alle tijden. Neem dan even contact op met Jurgen van Riet, 0031 495-519393.

Powered by Blog Grabber