Kerst met Maxiband Timeless en The Jerseys

Maxiband Timeless geeft ieder jaar een gratis toegankelijk optreden voor alle fans, familie en vrienden en doet dat ook dit jaar weer met een feestelijke X-mas party op zondagmiddag 16 december, in Gasterij De Harmonie aan de Hoogstraat 310 in Eindhoven. Net als afgelopen jaar vragen zij hierbij ook…Kerst met Maxiband Timeless en The Jerseys

13-12-2018 15:29 – Ingezonden door Redactie

Maxiband Timeless geeft ieder jaar een gratis toegankelijk optreden voor alle fans, familie en vrienden en doet dat ook dit jaar weer met een feestelijke X-mas party op zondagmiddag 16 december, in Gasterij De Harmonie aan de Hoogstraat 310 in Eindhoven. Net als afgelopen jaar vragen zij hierbij ook de bekende Eindhovense band The Jerseys die met hun repertoire een perfecte aanvulling zijn op het repertoire van Timeless en daarom zorgen dat er deze middag non-stop muziek is van de 60’s tot nu.
De bekende Eindhovense popclassics coverband Maxiband Timeless bestaat volgend jaar alweer 15 jaar. Reden dus voor een feestje.

De in 2004 opgerichte Eindhovense coverband Maxiband Timeless bestaat uit 13 muzikanten die in het verleden hun sporen hebben verdiend bij diverse bekende orkesten waardoor er een berg ervaring op het podium staat. Dat is duidelijk merkbaar aan de gezellige sfeer die de band keer op keer weet te maken. Door de weinige ledenwisselingen en de goede onderlinge verhoudingen is er een sterke vriendschapsband ontstaan tussen de muzikanten waardoor van elk optreden een groot feest gemaakt wordt.
De band vindt het belangrijk om een breed repertoire te spelen zodat voor elke gelegenheid de juiste muziek gespeeld kan worden. Van easy listening tot disco, rock, soul en house maar zeker ook Hollands repertoire en een Frans chanson mag niet ontbreken. Het moet vooral meteen herkenbaar zijn bij een groot publiek, maar dat is bij dergelijke (inter-) nationale popklassiekers niet moeilijk. Het repertoire bestaat dan ook uit meer dan 100 nummers waardoor er ook met gemak een avond- of middagvullend programma kan worden gepresenteerd.

Het combo met zanger en zangeres wordt versterkt door een 6-koppige blazerssectie en alle nummers worden speciaal voor deze bezetting gearrangeerd.
Al vele jaren spelen zij op grote evenementen zoals op Koningsdag op de Wim van Doorne Muziekkiosk en verzorgden zij jarenlang de muziek tijdens het Federatiebal in het Parktheater. Ook stonden zij vorig jaar in Theater De Schalm in Veldhoven tijdens Cult & Tumult. Het kan dus haast niet dat u ze nog nooit gezien hebt.
Mede door de goede zorgen van de uitbaters van Gasterij De Harmonie, het Turkse echtpaar Sukru en Severcan Deksizer, belooft het, net als vorig jaar, een bijzondere middag te worden.
Ook u bent van harte welkom!
Maxiband Timeless bestaat uit:
Wilma van Hoof – zang
Maurice de Beer – zang
Willem Isendoorn – basgitaar
Jos van Stratum – gitaar
Theo van Dommelen – piano
Louis Stofmeel – percussie
Guido Raijmakers – drums
Michel Jansen – trompet
Mart van Mierlo – sopraansax en klarinet
Tini van Dommelen – altsax en klarinet
Paul Nota – tenorsax en klarinet
Wim Dekkers – trombone
Ben van den Biggelaar – trombone

Powered by Blog Grabber