Kerst / winterwandeling van de Bergrunners

Op zondag 30 december houden de Bergrunners weer hun jaarlijkse Kerst / winterwandeling voor alle wandelliefhebbers Ook Nordic Walkers zijn natuurlijk welkom Op deze zondag tussen Kerstmis en Nieuwjaar…Kerst / winterwandeling van de Bergrunners

14-12-2018 11:53 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 30 december houden de Bergrunners weer hun jaarlijkse Kerst / winterwandeling voor alle wandelliefhebbers Ook Nordic Walkers zijn natuurlijk welkom Op deze zondag tussen Kerstmis en Nieuwjaar is het een mooie gelegenheid om de natuur op te zoeken en in de frisse buitenlucht een mooie wandeling te maken

De wandelaars kunnen kiezen tussen een lange wandelroute van 20 kilometer en twee kortere van 7,5 en 11,2 kilometer De wandelingen gaan door de prachtige natuur van Cranendonck met onder meer Buulderbergseheide, Gastelseheide, Dijkseheide en het Cranendonckse bos Alle drie de routes zijn met pijlen aangegeven (met oa wandelroutenetwerk) en zijn zeer gevarieerd De startplaats is bij Manege d’ Auw Meulen aan de Hoenderstraat 7 Budel Inschrijven voor 20 km tussen 900 en 1030 uur en voor de 7,5 en 11,2 km tussen 900 en 1200 uur De inschrijfkosten zijn € 2,50  jeugd t/m 12 jaar gratis Bij de lange wandelroute kan men pauzeren bij de manege De Boschhoeve tussen Soerendonk en Maarheeze Aan het einde van de tocht kunt u genieten in de manege d’ Auw Meulen van een kop heerlijke soep en een oliebol van het huis Dit toetje na de wandeling wordt altijd met zorg geserveerd door het personeel van de manege Voor meer inlichtingen bel 0031 495 492030 of 0031 6 14139196 of internet wwwbergrunners-budel.nl

Powered by Blog Grabber