Kerstbomen ondersteboven?

Op dinsdag 11 december werd er op social media een foto gepost van de kerstversiering in Achel. Daar werd gesuggereerd dat de versiering ondersteboven werd gehangen, want het lijkt alsof het kerstboompjes…Kerstbomen ondersteboven?

16-12-2018 15:34 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 11 december werd er op social media een foto gepost van de kerstversiering in Achel. Daar werd gesuggereerd dat de versiering ondersteboven werd gehangen, want het lijkt alsof het kerstboompjes zijn die op hun kop hangen. Dat bericht zorgde voor heel wat reacties. Maar schepen Guy Joosten legt in een van de reacties uit dat de ornamenten helemaal niet ondersteboven hangen. Het betreft een ”Celebration Wave’, en de medewerkers van de stadswerf hebben de armaturen dubbel aan de lantaarnpalen gehangen waardoor de verwarring is ontstaan. In Hamont zijn ze enkel gehangen waardoor het duidelijk is dat de versiering correct is opgehangen door de gemeentewerkers.

Powered by Blog Grabber