Kerstbomenverkoop CV de Roesdonkers

Ook dit jaar organiseert CV de Roesdonkers weer een kerstbomenverkoop in Soerendonk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Carnaval in Roesdonk.Kerstbomenverkoop CV de Roesdonkers

03-12-2018 20:41 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar organiseert CV de Roesdonkers weer een kerstbomenverkoop in Soerendonk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Carnaval in Roesdonk. Op vrijdag 7 december, van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 8 december, van 09.00 tot 15.00 uur staan wij voor u klaar. Deze verkoop zal plaatsvinden bij de ‘oude’ boerenbond van Joan Dielissen aan de Dorpsstraat in Soerendonk. Indien nodig wordt de boom zelfs aan huis bezorgd. Er zal gezorgd worden voor lekkere wafels en glühwein. Daarnaast zal een muziekje ook niet ontbreken. Kortom: Kom naar deze gezellige kerstbomenverkoop en maak er ook bij u thuis een gezellige Kerst van.

Powered by Blog Grabber