Kerstfeest Femma Hamont

Op 13 december genoten de leden van Femma Hamont van een gezellig kerstfeest. Na het welkom en eerbetoon aan Mariet Beerens-Snelders overleden gewezen voorzitster van Femma Hamont luisterden een 90 tal…Kerstfeest Femma Hamont

24-12-2018 14:17 – Ingezonden door Redactie

Op 13 december genoten de leden van Femma Hamont van een gezellig kerstfeest. Na het welkom en eerbetoon aan Mariet Beerens-Snelders overleden gewezen voorzitster van Femma Hamont luisterden een 90 tal aanwezigen leden van Femma  Hamont en Achel naar een toepasselijke bezinning en een woord van de proost Johan Lamers. Ook werd nog even stilgestaan bij de betekenis van de boodschap: Een kerstmaal met een goed gevulde maat van “eenvoud” en “veel menselijkheid”, enkele grammen “ verdraagzaamheid” om wat in de wereld gebeurt! Zoek ook wat “goede wil” en kruid die met wat “eerlijkheid” zodat de gezonde bittere smaak niet verloren gaat! Het werd even stil! Maar met Kerstmis kan het lied: Stille nacht, Heilige nacht, en Nu zijt wellecome zeker niet ontbreken. Dit werd dan ook door alle aanwezigen stemmig meegezongen in  de Posthoorn te Hamont. Een projectie van foto’s van de activiteiten van Femma Hamont door de jaren heen. Het Femmateam van Hamont had de tafels overvol aangekleed met bloemstukjes voor alle aanwezigen. Daarna aanschuiven voor een heerlijk buffet en een glaasje wijn. De toneelgroep: “ De Dollefijntjes” brachten een aantal leuke sketches uit het leven gegrepen op het toneel: hartelijk applaus en gelachen! Een welgemeende dank van de leden aan het Femmateam van Hamont, het personeel van de Posthoorn en de vele helpende handen voor het slagen van deze sfeervolle avond! Iedereen ging tevreden met een goed en vredig gevoel terug naar huis! ( Foto’s met toestemming en verslag: Jacqueline Joosten-Segers PR Femma Hamont )

Powered by Blog Grabber