Kerstfeest Okra Boseind

Op vrijdag 14 december vierde Okra Boseind het kerstfeest. Feestzaal “De Kentings”liep weer behoorlijk  vol.Met maar liefst 82 leden zaten ze samen om te genieten van een gezellige namiddag.Kerstfeest Okra Boseind

23-12-2018 18:00 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 14 december vierde Okra Boseind het kerstfeest. Feestzaal “De Kentings”liep weer behoorlijk  vol.Met maar liefst 82 leden zaten ze samen om te genieten van een gezellige namiddag. Na het welkomstwoord van voorzitter Marcel Witters was er even stilte voor een kerstbezinning gebracht door Christian Houben en Jef Lenaerts.Vervolgens kregen ze een heerlijke maaltijd van varkenshaasje, bloemkool en kroketjes aangeboden dat heerlijk naar binnen ging. Dan was het tijd voor animatie: “Eddys Music Kerstshow”. Eddy bracht ons met een plezante noot volledig in kerststemming.  Met een dankwoord door de voorzitter en de traditionele tombola om de kas wat te spijzen sloten ze deze welgeslaagde kerstnamiddag af.

Powered by Blog Grabber