Kerstfeest Samana

Vrijdag 14 december werden de leden van Samana ontvangen in De Posthoorn op hun jaarlijks kerstfeest. Er werd begonnen met een kerstbezinning, gehouden door onze Heer Deken Thieu geassisteerd  door enkele…Kerstfeest Samana

29-12-2018 23:28 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 14 december werden de leden van Samana ontvangen in De Posthoorn op hun jaarlijks kerstfeest. Er werd begonnen met een kerstbezinning, gehouden door onze Heer Deken Thieu geassisteerd  door enkele van onze kernleden. Daarna volgde een heerlijke maaltijd. De leden genoten van een gezellige middag, met onder andere een leuke quiz en een optreden van het seniorenkoor onder leiding van Leo Martens. Op het einde van de namiddag was er voor iedere deelnemer nog een kleine verrassing, niemand ging met lege handen naar huis. De namiddag werd afgesloten door voorzitster Marijke Slenders. Zij wenste iedereen een fijne kerst, een voorspoedig 2019 en een behouden thuiskomst.

Powered by Blog Grabber