Kerstmarkt Budel-Schoot

Op zondag 9 december kun je in gemeenschapshuis de Reinder tussen 13.30 uur en 17.00 uur genieten van een gezellige, sfeervolle kerstmarkt. Je kunt er terecht voor al je kerstinkopen: kerststukjes, cadeautjes,…Kerstmarkt Budel-Schoot

04-12-2018 14:12 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 9 december kun je in gemeenschapshuis de Reinder tussen 13.30 uur en 17.00 uur genieten van een gezellige, sfeervolle kerstmarkt. Je kunt er terecht voor al je kerstinkopen: kerststukjes, cadeautjes, mooie decoratie voor in huis, sieraden en nog veel meer. De kerstman is aanwezig en deelt snoepjes uit. Bij het podium kunt u kijken en luisteren naar  prachtige liedjes van het koor Experience en jeugdkoor Animo en dansoptredens van o.a. Kick Off, Funky-D, D-Next en SiU. Er zijn wafels, hapjes en drankjes te koop. Verder steunt u de organisatie door loten te kopen waarbij prachtige prijzen te winnen zijn, geschonken door de plaatselijke winkeliers en opgehaald door onze eigen kerstman. U komt toch ook?

Powered by Blog Grabber