Kerstmarkt in De Reinder

Afgelopen zondag was er weer een grote  kerstmarkt in het Gemeenschapshuis de Reinder in Budel-Schoot die zeer druk bezocht werd. Er was dan ook heel wat animatie zoals diverse koren, een muziektrio en…Kerstmarkt in De Reinder

16-12-2018 15:30 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag was er weer een grote  kerstmarkt in het Gemeenschapshuis de Reinder in Budel-Schoot die zeer druk bezocht werd. Er was dan ook heel wat animatie zoals diverse koren, een muziektrio en een dansgroep. De zalen waren zeer sfeervol ingericht en er waren heel wat standjes die leuke spulletjes te koop aangeboden. Ook was de grote verloting met de vele waardevolle prijzen zeer in trek. De verloting werd mede mogelijk gemaakt door winkeliers, bedrijven en privé giften en donaties uit de gemeente Cranendonck, bij elkaar gesprokkeld door de kerstman! De kerstman was ook dit jaar de jeugdige  bezoekers niet vergeten: hij was weer royaal met zijn Belgische Maria schuimpjes en ook heeft hij vijf dames in de bloemetjes gezet voor hun bijdrage voor het organiseren van de kerstmarkt. Het Comité en de Kerstman kijken terug om een zeer geslaagde kerstmarkt 2018.

Powered by Blog Grabber