Kerstmarkt in zorgcentrum Kempenhof

Op vrijdag 14 december a.s. van 14.00 tot 16.30 uur wordt er in Kempenhof een sfeervolle Kerstmarkt gehouden.  Er zijn verschillende stands waar leuke Kerstcadeautjes gekocht kunnen worden, zoals houten kerstspulletjes en sieraden. De Wereldwinkel is aanwezig en bezoekers kunnen genieten van een lekker…Kerstmarkt in zorgcentrum Kempenhof

14-12-2018 11:15 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 14 december a.s. van 14.00 tot 16.30 uur wordt er in Kempenhof een sfeervolle Kerstmarkt gehouden.  Er zijn verschillende stands waar leuke Kerstcadeautjes gekocht kunnen worden, zoals houten kerstspulletjes en sieraden. De Wereldwinkel is aanwezig en bezoekers kunnen genieten van een lekker hapje en drankje. De Kerstmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door de Van Och Family. De Kerstmarkt is van 14.00 tot 16.30 uur in zorgcentrum Kempenhof aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. U bent van harte welkom.

Powered by Blog Grabber