Kerstmatinee Budels Gemengd Koor

Zondag 16 december organiseert het B.G.K. haar jaarlijkse, gratis toegankelijke  Kerstmatinee. In een periode van korte, donkere en kille dagen kunt U zichzelf een groot plezier doen door U onder te dompelen…Kerstmatinee Budels Gemengd Koor

03-12-2018 20:49 – Ingezonden door Redactie

Zondag 16 december organiseert het B.G.K. haar jaarlijkse, gratis toegankelijke  Kerstmatinee. In een periode van korte, donkere en kille dagen kunt U zichzelf een groot plezier doen door U onder te dompelen in een warme en lichte kerstsfeer en te genieten van kerstliederen en sfeermuziek uit vele landen van Europa.
B.G.K. is alweer volop bezig met repeteren om u te verrassen met nieuw repertoire. Gelukkig kan het koor putten uit een bijna eindeloze bron van kerstliederen uit de hele wereld. De dirigent Hilde Ubben slaagt er ieder jaar opnieuw weer in een mooie mix te vinden van oude en nieuwe, Nederlandstalige en buitenlandse liederen. Er is voor elk wat wils! Zoals u van B.G.K. gewend bent, zijn er ook dit jaar weer gastoptredens die het kerstconcert een extra dimensie geven. Dit jaar talent van eigen bodem: de slagwerkgroep van harmonie E.M.M. onder leiding van Guido Pouwels. B.G.K. heeft er alle vertrouwen in dat de slagwerkgroep  ons gaat verrassen met een spetterend optreden. Er komt ook een gastkoor, Meriko Vokaal, een gemengd koor uit Meterik (Limburg) ook o.l.v. Hilde Ubben. U begrijpt dat B.G.K. heel nieuwsgierig is naar dit eveneens gemengde koor dat in oktober het 50-jarig jubileum heeft gevierd. U kunt erop rekenen dat er weer een mooi muzikaal menu geserveerd gaat worden op zondagmiddag 16 december om 14.30 uur in de Borgh te Budel. Op Kerstavond 24 december kunt u het koor horen zingen in de kerk van Soerendonk, waar de kinderkerstviering plaats vindt om 17.00 uur. Daar zal de mis van Ignaz Reimann gezongen worden en diverse kerstliederen.

Powered by Blog Grabber