Kerststal in Weert

Ook dit jaar staat er weer een kerststal in de kloostertuin van de Zusters Birgittinessen in de Maasstraat te Weert. Nieuw dit jaar is de oase van licht. Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar…Kerststal in Weert

24-12-2018 14:11 – Ingezonden door Redactie

Ook dit jaar staat er weer een kerststal in de kloostertuin van de Zusters Birgittinessen in de Maasstraat te Weert. Nieuw dit jaar is de oase van licht. Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar doen de Vrienden van de
Birgittinessen er dit jaar een schepje bovenop. Je kan gaan genieten van een waar lichtspektakel. Niet alleen de kerststal wordt extra aangelicht, maar de echte blikvanger wordt de lichtshow in de kloostertuin. Er is een speciale lichtshow gecreëerd die de bomen, Mariabeelden en Lourdesgrot in de tuin aanlicht. Ook de (monumentale) stadsmuur wordt in de schijnwerpers gezet. Dit in combinatie met passende muziek zal het een bijzondere ervaring worden voor de bezoekers. Dit jaar is de kerststal te bezoeken van 15 t/m 30 december. De poort aan de Maasstraat is elke dag geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Powered by Blog Grabber