Kerstviering op BS De Schatkist

Dit jaar is ervoor gekozen om naast de kerstviering op school, ook iets goed te doen voor de medemens in het dorp. Alle leerlingen hebben in de weken voor kerst een kerstkaart gemaakt en hier een mooie…Kerstviering op BS De Schatkist

13-01-2019 08:45 – Ingezonden door Redactie

Dit jaar is ervoor gekozen om naast de kerstviering op school, ook iets goed te doen voor de medemens in het dorp. Alle leerlingen hebben in de weken voor kerst een kerstkaart gemaakt en hier een mooie wens ingeschreven. Van stalletjes tot sterren tot complete 3D-kaarten, de kinderen hebben erg goed hun best gedaan. Dinsdag 18 december is een groep kinderen naar Mariënburght gelopen om kerstkaarten aan de bewoners te bezorgen. Eerst werden alle brievenbussen gevuld met een kaart. Daarna hebben de kinderen ook bij de bewoners die in het restaurant zaten, de kaarten persoonlijk bezorgd. De bewoners van Mariënburght waren ons dankbaar dat we aan hen gedacht hebben. Donderdag 20 december was het feest op school. Er was een mooie lichtjesroute door de wijk uitgezet. Alle kinderen hebben deze route gelopen samen met papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Onderweg vonden er op verschillende plaatsen optredens plaats rondom het kerstverhaal, zo waren de herders te bewonderen, maar ook de engelen, de levende kerststal, een koortje, een dansgroep en natuurlijk de Kerstman! Na de tocht was er op school een fijn samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Basisschool de Schatkist wenst iedereen een bijzonder mooi en gelukkig 2019!

Powered by Blog Grabber