Kerstviering Seniorenvereniging Budel

Op 15 december organiseerde Seniorenvereniging Budel haar kerstviering. Het was weer overweldigend druk, 216 leden hadden zich aangemeld. Na de ontvangst ging het licht uit en las één van de kerstengeltjes een mooi gedichtje voor en het andere engeltje stak een grote rode kaars aan.Kerstviering Seniorenvereniging Budel

01-01-2019 14:28 – Ingezonden door Redactie

Op 15 december organiseerde Seniorenvereniging Budel haar kerstviering. Het was weer overweldigend druk, 216 leden hadden zich aangemeld. Na de ontvangst ging het licht uit en las één van de kerstengeltjes een mooi gedichtje voor en het andere engeltje stak een grote rode kaars aan.
Daarna nam de voorzitter het over met het voordragen van de kerstgedachte. Vervolgens kwam het in memoriam en stonden de aanwezigen stil bij de 13 leden die afgelopen jaar overleden zijn. Na enkele minuten stilte werd een toepasselijk liedje van O’G3ne afgespeeld. Na dit serene gebeuren wenste de voorzitter ons allen smakelijk eten. De tafels waren rijkelijk gedekt met allerlei soorten broodjes en beleg. Niemand kwam wat te kort en na enige tijd hadden we allemaal ons buikje rond. Daarna was er een optreden van Tis Aalt Wa op met liedjes over herderkes, sinterklaas en kerstmis en verhaaltjes en anekdotes over engeltjes, sneeuwvlokjes, ’t huwelijk en… moppen. Omdat Anneke van der Putten één van de, misschien wel dé trouwste deelneemster is bij onze activiteiten werd zij gevraagd om de trekking van de nummers voor de verloting van de kerststukjes te doen. De kerstviering werd afgesloten met het uitdelen van een heerlijk kerstcake. Hartelijk dank aan de medewerkers die dit feest mogelijk hebben gemaakt.

Powered by Blog Grabber