Ketnet koekenbak klas 5C De Robbert

De warmste week van Studio Brussel is een jaarlijks terugkomend evenement, in het kader hiervan organiseert Ketnet ook een koekenbak waarbij klassen van heel Vlaanderen opgelopen worden  om koekjes te…Ketnet koekenbak klas 5C De Robbert

24-12-2018 14:10 – Ingezonden door Redactie

De warmste week van Studio Brussel is een jaarlijks terugkomend evenement, in het kader hiervan organiseert Ketnet ook een koekenbak waarbij klassen van heel Vlaanderen opgelopen worden  om koekjes te bakken voor het goede doel.
Klas 5C van Lagere school De Robbert wou hier heel graag aan meewerken en besloot de handen in elkaar te slaan en er volop voor te gaan. Als goede doel werd Menno’s droom gekozen, een VZW die vakanties organiseert voor kinderen die in behandeling zijn voor kanker. Er werd heel veel gebakken en verkocht zowel met de hele klas als in kleinere groepjes met als kers op de taart de verkoop op de kerstmarkt van Hamont. Dat ze er met zijn allen volledig voor gegaan zijn is wel heel duidelijk te zien aan het eindbedrag van 1777,77 euro, dit zijn ontzettend veel koekjes! Een dikke pluim voor alle leerlingen van klas 5C en de juffen Natalie en Sonja die de leerlingen goed gemotiveerd hebben! Geniet nu van een welverdiende vakantie allemaal!

Powered by Blog Grabber