Kettingen maken in Huiskamer Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Maandag 18 maart was er weer een leuke activiteit in Huiskamer Budel-Schoot.Kettingen maken in Huiskamer Budel-Schoot

01-04-2019 11:27 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-SCHOOT – Maandag 18 maart was er weer een leuke activiteit in Huiskamer Budel-Schoot. Lenie Snels kwam naar Budel-Schoot om een workshop te geven. De bezoekers, gezellig groepje dames, werd geleerd om kettingen maken van de binnenband van een fietsband. Er zijn prachtige kettingen gemaakt. Iedereen ging voldaan met een mooie ketting naar huis. De Huiskamer wil Lenie en ‘assistente’ Els hartelijk bedanken. Waarschijnlijk komt er over een tijdje nog een keer een ‘workshop kettingen maken’. Als u er dan ook bij wil zijn, hou dan de Huiskamer-berichten in HAC Weekblad in de gaten.

Afgelopen vrijdag was de maandelijkse eetavond. Puh van Cafetaria ’t Schootje had lekkere friet gebakken met een snack erbij. De Huiskamer zorgde voor een extra knakworstje, een heerlijke salade en als toetje: aardbeien roomyoghurt met slagroom. Na het eten trakteerden de gastvrouwen Margriet en Maria de gasten nog op cake (zelf gebakken) met slagroom, omdat dit voor hun de laatste eetavond was. Zij wensen hun opvolgers heel veel succes en plezier toe!  Wilt u ook een keer deelnemen aan zo’n gezellige eetavond? Dat kan op vrijdag 26 april om 17.30 uur. Dan gaat de Huiskamer op de Italiaanse toer. De kosten zijn 12.50 exclusief consumpties voor een lekker voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Aanmelden en betalen kan t/m 19 april. Er zijn nog wat plaatsen vrij op de Paasbrunch op zondag 14 april om 12.00 uur. Aanmelden en betalen kan t/m 12 april. De kosten zijn 8.00 euro inclusief consumpties. Ook voor het maken van een paasstukje onder leiding van Gerda Beerten zijn er nog enkele plaatsen vrij. Dit is op woensdag 17 april om 13.30 uur. De kosten zijn 12.50 euro inclusief alle materialen. Aanmelden en betalen kan t/m 10 april. Op de maandagmiddag kunt u vanaf half twee terecht om te kaarten. Altijd erg gezellig. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen voor een lekker kopje koffie of thee. Bent u ook al eens op de vrijdagmorgen in de Huiskamer geweest?  Dat is zeker de moeite waard. Dan is er kleuren voor volwassenen. U mag ook uw eigen materiaal meenemen, maar er is ook materiaal aanwezig in de Huiskamer. Dit is echt heel ontspannend, kom gerust eens een keer kijken of meedoen! Huiskamer Budel-Schoot is ook te vinden op Facebook. Ook is Huiskamer Budel-Schoot telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0031 6-13877545 of 0031 6-41092447

Powered by Blog Grabber