KFC Hamont 99 verliest jammerlijk bij Lindelhoeven VV

De verplaatsing naar Lindelhoeven VV was -gezien de stormwind- geen makkelijke opgave. Natuurlijk geldt dit voor beide ploegen, maar het resultaat is toch wel door de wind mede bepaald.KFC Hamont 99 verliest jammerlijk bij Lindelhoeven VV

14-03-2019 14:11 – Ingezonden door Redactie

De verplaatsing naar Lindelhoeven VV was -gezien de stormwind- geen makkelijke opgave. Natuurlijk geldt dit voor beide ploegen, maar het resultaat is toch wel door de wind mede bepaald.

Na 12 minuten trapte Yannick Claes een bal totaal verloren. Maar de wind dreef de bal toch richting het doel en een struikelende doelman Yannick Jakubka kon het doelpunt niet voorkomen. Even later zagen we een mooie pass door het centrum. Gijs Deferm mocht er door wandelen en mooi afmaken. 2-0 na een kwartier en moeilijke omstandigheden. Ga er maar aan staan. Maar KFC kwam toch in de wedstrijd en even voor rusten kon Stijn Nullens zich mooi vrij spelen. Hij miste echter de aansluitingstreffer.  Meteen na de koffie eenzelfde fase. Stijn zet zich goed door op links, maar in een glansrijke positie besloot hij te passen in plaats van af te werken. Weg kans. Waar iedere trainer predikt om bij tegenwind de bal laag te houden, bleef de thuisdoelman iedere uittrap hoog wegtrappen. De balrecuperatie was meestal voor KFC. Niet dat KFC goed speelde, toch was het na de rust duidelijk de betere ploeg. Op vrije trap van Brecht Geelen redde doelman Huysmans goed. Nog een mooie actie van Stijn, maar zijn gave voorzet werd door Tim Strijbosch over getrapt. Langzaam zag je de hoop bij KFC wegvloeien. Ook de thuisploeg kreeg enkele kansen, maar de stand wijzigde niet meer. Eindstand 2-0. KFC leed een nederlaag die echt niet nodig was, maar lijkt zo wel uit de titelrace geslagen te zijn. Volgende zaterdag maakt KFC de verplaatsing naar leider SK Meeuwen. Een overwinning daar is een noodzaak, wil men nog durven te denken aan de titel.      

Powered by Blog Grabber