KFC in slotfase voorbij Eksel

KFC nam het zaterdagavond op tegen Eksel. Op ’t Leeuwke stond Hamont al vroeg 0-1 achter. Nog voor rust zette KFC de scheve situatie recht via een pegel van Jorne Thys. KFC had toen eigenlijk al op voorsprong…KFC in slotfase voorbij Eksel

10-12-2018 15:23 – Ingezonden door Redactie – Foto’s www.kfchamont99.be

KFC nam het zaterdagavond op tegen Eksel. Op ’t Leeuwke stond Hamont al vroeg 0-1 achter. Nog voor rust zette KFC de scheve situatie recht via een pegel van Jorne Thys. KFC had toen eigenlijk al op voorsprong moeten staan. In de 2e helft liep bij beide teams één speler tegen 2 maal geel aan. Met tien tegen tien sleepte Hamont in de slotfase alsnog de overwinning binnen met een rebound van invaller Liam Peeters. Een verslag door Koen Tijskens staat deze week in HAC Weekblad. De foto’s zijn van www.kfchamont99.be

Powered by Blog Grabber