KFC VERLIEST BIJ TORPEDO HASSELT

De eerste wedstrijd in de eindronde van tweede provinciale, die gespeeld wordt voor promotie naar eerste provinciale, moest KFC spelen op het terrein van Torpedo Hasselt.  De accommodatie was nogal moeilijk bereikbaar, zodat sommige supporters te laat ter plekke waren. Bovendien heeft de thuisploeg…KFC VERLIEST BIJ TORPEDO HASSELT

04-05-2018 12:12 – Ingezonden door Jacky Vlassaks

De eerste wedstrijd in de eindronde van tweede provinciale, die gespeeld wordt voor promotie naar eerste provinciale, moest KFC spelen op het terrein van Torpedo Hasselt.  De accommodatie was nogal moeilijk bereikbaar, zodat sommige supporters te laat ter plekke waren. Bovendien heeft de thuisploeg bouwplannen en willen ze in 2019 op een nieuwe accommodatie te spelen. Torpedo Hasselt is een ploeg in vorm, want ze behaalde tijdens de derde periode maar liefst 24 op 30. Maar ook de resultaten van KFC mochten gezien worden. Zij scoorden tijdens die periode 21 op 30.
De afwezige Nick Maes werd vervangen door Ben Kees.  De thuisploeg toonde zich de betere. Voor de rust creëerden ze echter slechts één kans. Doelman Stelten stond paraat.  KFC kon zich slechts zelden doorzetten. In de eerste helft kon Stijn Nullens een voorzet van Brecht Geelen niet afronden.   Na de rust lanceerde Marnix Duisters Dieter Bollen, maar diens poging ging voor het doel door.
Na de rust werd de thuisploeg gevaarlijker, vooral via hun topschutter Stijn Haesevoets. Maar zijn doelpogingen werden door Jarne Stelten en Jorne Thys onschadelijk gemaakt. Op vrije trap kon Stijn echter wel scoren. Hij trapte de bal mooi aan de eerste paal binnen.
Net voor affluiten ging een halve omhaal van Jeroen Goossens niet voorlangs. Mits een beetje geluk, was deze wedstrijd alsnog op een gelijkspel geëindigd.
Maar de kansen voor kwalificatie blijven voor KFC. Ze behaalden uit onze reeks het beste resultaat, want de andere ploegen uit tweede provinciale A verloren hun wedstrijd met twee doelpunten verschil. Thuis zal er echter tegen T Hasselt gewonnen moeten worden en liefst met twee doelpunten verschil. De wedstrijd KFC – Torpedo Hasselt wordt gespeeld op woensdag 2 mei om 20u00.    

Powered by Blog Grabber