KFC wint overtuigend bij Rc Peer

KFC maakte de verplaatsing naar Peer, om in het dommelstadion het plaatselijke Rc Peer te bekampen. Rc speelde vorig seizoen nog in eerste provinciale, alwaar zij het slachtoffer werden van Zuid-Limburgse ploegen.KFC wint overtuigend bij Rc Peer

07-12-2018 14:56 – Ingezonden door Jacky Vlassaks

KFC maakte de verplaatsing naar Peer, om in het dommelstadion het plaatselijke Rc Peer te bekampen. Rc speelde vorig seizoen nog in eerste provinciale, alwaar zij het slachtoffer werden van Zuid-Limburgse ploegen. Dit jaar heeft Peer de moeite om de ploeg op de rails te krijgen. Een aantal gekwetsten, waaronder de ervaren Wim Mennes, vergemakkelijken het werk niet.
Tijdens de eerste helft vertoonde de thuisploeg zeer weinig aanvalsdrift. Ook KFC speelde niet zijn beste helft van het seizoen, zodat er veel middenveldspel te zien was. Doelkansen waren er niet. Het eerste gevaar kwam van Cisse Peeters, maar zijn schot werd vanonder de lat weggehaald door de doelman. Plots zagen we een zeer mooie pass door het centrum op Ricardo Kessels. Ricardo omspeelde de doelman, struikelde nog even, maar kon toch binnenleggen.
Meteen na de rust was er een kans voor de thuisploeg, maar doelman Jarne bracht redding. De gastheren waren door de trainer toch wel wakker geschud en vertoonde meer aanvallende impulsen. Maar bij KFC werd de pas ingevallen Brecht Geelen gelanceerd. Brecht kon – via een thuisverdediger – Kessels bereiken en de dubbele voorsprong stond op het scorebord.
Hiermee was de wedstrijd beslist. De thuisploeg probeerde nog wel, maar het gevaar kwam – vanop de counter – van KFC. Liam Peeters – ook ingevallen – zette een actie op. De bal ging via Ricardo naar Tim Strijbosch en met een droge knal werd het derde doelpunt gescoord. Tim lanceerde ook nog tweemaal Brecht Geelen, maar zijn pogingen landden op lat en paal.

Zo eindigde deze wedstrijd op een verdiende 0-3 overwinning. Volgende week mag KFC op ’t Leeuwke FC Eksel ontvangen, nog een ploeg uit de top 5. Dat kon wel eens een spannend avondje worden. Come and see, zaterdag 8 december om 19u30.

Powered by Blog Grabber